شغل ترید از جمله مشاغل نوپا و نوظهوری است که برای موفقیت در آن مستلزم دانستن یک سری فوت و فن‌های کوزه‌گری است. حالا سوال پرتکرار دیگری که به وفور از سوی متقاضیان مطرح می‌شود آن است که دلیل بالا رفتن این همه متقاضی برای شغل ترید چیست؟ جواب بسیار ساده است. رسیدن به سود بالا در کوتاه‌ترین زمان ممکن، تنها دلیل جذب بالای افراد به این شغل است.

به چه کسی تریدر گفته می‌شود؟

ترید از جمله واژه‌های پرکاربرد در بازار جهانی است که به معنای داد و ستد و همچنین تجارت در بازارهای مالی گفته می‌شود. به همین جهت ترید به عنوان یک شغل محسوب شده و به آن دسته از افرادی که در بازارهای مالی اقدام به هرگونه خرید و فروش، مبادلات مالی و ارزی می‌کنند، تریدر می‌گویند.

تفاوت سرمایه گذار با تریدر؟

از جمله تفاوت‌های اصلی میان سرمایه گذار و یک تریدر، شیوه و رویکرد درآمدزایی در بازارهای مالی است. در واقع برای تریدر، تحلیل فنی و تکنیکال، کاربرد بسیار بالایی داشته و علاوه بر آن دارای اهداف و سوددهی کوتاه مدت است. در حالیکه این رویکرد برای یک سرمایه‌گذار بیشتر در تحلیل وضعیت بازار خلاصه می‌شود. به زبان خودمانی می‌توان این چنین بیان کرد که سرمایه‌گذار با خرید و یا نگهداری دارایی‌هایی مانند ارز، طلای آب شده و سایر معاملات مالی، در یک بازده زمانی طولانی مدت به سود می‌رسد. اما یک تریدر به طور دائم در بازده‌های زمانی کوتاه معامله کرده و از این طریق به سود بالا دست پیدا می‌کند. همچنین ریسک بالا در تریدر را نمی‌توان نادیده گرفت. این میزان خطر کردن برای تریدر بسیار طبیعی است، چرا که تریدر بایستی در لحظه تصمیم به معامله و یا اقدام به خرید و فروش کند. اما سرمایه‌گذار می‌تواند با تحلیل بیشتری روی معاملات مالی تصمیم‌گیری کند، در نتیجه ریسک معاملات مالی برای یک سرمایه‌گذار به شدت پایین می‌آید.